A háború által elválasztott szerelmesek 72 évvel később újra találkoznak, és új esélyt adnak szerelmüknek


0
Hirdetés

A szerelem gyönyörű érzés, ami minden akadályt leküzdhet, hogy valóra váljon. Az egyik legmeghatóbb szerelmi történet egy háború által elválasztott párról szól, akik hét évtizeddel később újra egymásra találtak.

A szerelem az egyik legerősebb kötelék a világon. A távolságtól és egyéb akadályoktól függetlenül a szerelmesek mindig hajlamosak visszatalálni egymáshoz. Íme az egyik legszebb szerelmi történet.

 

RÉGI SZERELMES TÖRTÉNET

A 93 éves amerikai háborús veterán, Norwood Thomas a második világháború alatt vált el kedvesétől, Joyce Durrant Morristól. A férfi 21 éves katona volt, mikor először találkoztak, a lány pedig mindössze 17 éves volt akkoriban.

Hirdetés

Hónapokig randevúztak, mielőtt a férfit 1944-ben Normandiába hívták, ami egyúttal véget vetett kapcsolatuknak. Morris ezután Adelaide-be költözött, és a kapcsolatuk megszakadt.

Thomas ejtőernyős volt a 101-es légierőnél, mikor először utazott Nagy-Britanniába. A háborúba 1942-ben vonult be, hogy harcoljon Hitler zsarnoksága ellen. Akkoriban mindössze 19 éves volt.

Thomas az újságíróknak elmondta, hogy igyekezett minél hamarabb visszatérni Londonba, hogy találkozhasson Morrisszal. Thomasnak azonban gyorsan jött a hazatéréso parancs, hogy alig volt ideje elbúcsúzni szerelmétől.

Thomas és Morris eleinte leveleztek, és a férfi még könyörgött is neki, hogy jöjjön Amerikába és menjen hozzá feleségül. Morris azonban valamit félreértette, és azt feltételezte, hogy a férfi talált valaki mást, ezért abbahagyta az írást. Ezután mindketten máshoz mentek feleségül.

Hirdetés

 

ÚJRA TALÁLKOZTAK

Morris és férje Ausztráliába költöztek, de 30 év házasság után elváltak. Thomas a felesége haláláig (2001) házas volt. Néhány évvel ezelőtt, 2016-ban Morris megkérte fiait, hogy keressék meg Thomast az interneten, és a pár Skype-on keresztül újra kapcsolatba tudott lépni egymással.

Igaz, hogy pár újra kapcsolatba került egymással, de nehezen találkoztak. Nem engedhették meg maguknak az utazás költségeit. Később Thomas egy GoFundMe kampánynak köszönhetően el tudott repülni Ausztráliába, hogy meglátogassa Morrist.

Körülbelül 7500 dollárt adományoztak az emberek, hogy a pár álmai valóra válhassanak. Thomas elmondta, hogy kissé ideges és izgatott volt, hogy találkozik Morrisszal, mikor megérkezett az adelaide-i repülőtérre a fiával, Steve-vel.

Thomas elmondta, hogy múzeumlátogatást tervez régi szerelmével. Elismerte, hogy lesz miről beszélgetniük, de az izgalom nem hagyja nyugodni.

Thomast és Morrist egy édes pillanatot élvezve láthatjuk felvételen, mikor nevetgélve és egymást átkarolva ölelték át egymást.

via

 

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin