A gazdi új parancsot tanít a kutyáknak, de nézd, mit csinál a macska!


0
Hirdetés

A kutyák hihetetlenül hűséges és szerető állatok, akiket rengeteg különböző trükkre és parancsra meg lehet tanítani.

Szinte bármelyik kutya képes megtanulni az olyan egyszerű parancsokat, mint az “ül” és a “mancs”, de több kicsit bonyolultabb trükk is létezik, melyeket a megfelelő képzéssel a négylábú barátaink képesek lesznek végrehajtani.

Lucy és Phoenix nevű Rottweiler-ek arról híresek az interneten, hogy megértik és nagyon ügyesen végre is hajtsák gazdijuk parancsait.

Ugyanakkor a párossal él még egy okos háziállat is – Didga, a macska, aki láthatóan kutyának hiszi magát.

 

Hirdetés

Ez a macska nem akar a cserepadon csücsülni, míg a kutyák megkapják a maguk részét a dicsőségből! És végül is, miért csak ők szórakozhatnak?

Ebben a videóban, ami világszerte több ezer embert mosolyogtatott meg, egy olyan gazdit látunk, aki lenyűgöző trükkökre tanította meg kedvenceit.

Bár eddig azt hittük, hogy csak a kutyák rendelkeznek ilyen tehetséggel, kiderült, hogy a velük élő macskának is van némi ügyessége!

Hirdetés

Ígérem, hogy imádni fogod ezt az aranyos triót… Együtt ülnek a nappaliban, és figyelmesen hallgatják az előttük álló gazdit, majd végrehajtsák parancsait.

Nos, eljött az ideje, hogy elkezdjük a műsort!

 

Ez a videó bizonyítja, hogy a felnőtt kutyákat is lehet új trükkökre tanítani! (És úgy tűnik, a macskákat is)!

Ismersz valakit, aki a kutyákat és a macskákat is szereti? Ha tetszett oszd meg a csodálatos négylábú trió videóját, hogy minél többen élvezhessék tehetségüket!

 

via: newsner.com

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin