A fiú és az apa teljesen elérzékenyültek, amikor meglátták a család új tagját


0
Hirdetés

Egy férfi és a fia sírva fakadtak, miután először tartották a kezükben a kisbabát. Az interneten vírusként terjedt el a pillanatkép amit az Instagram-on osztottak meg.

Joao Prudencio Neto és felesége régóta szerettek volna még egy gyermeket a fiuk, David mellé, aki mindig is szeretett volna egy testvért. A csoda megtörtént és egy kislányt köszönthettek a családban, akit Giovanná-nak neveztek el.

Amikor az új családtag megérkezett mindenki boldog volt, de legjobban Neto és fia, akiknek elakadt a szavuk, amikor először találkoztak a kisbabával.

A BOLDOGSÁG KEZDETE

A sok szomorú év után már következett egy kis boldogság. Neto az Instagram-on osztotta meg a szívmelengető pillanatot, amelyen az újdonsült apuka látszódik fiával és lányával.

Hirdetés

A kisfiú nagyon izgatott volt, amikor karjában tartotta a kistestvérét, majd mikor ránézett annyira meghatódott, hogy sírva is fakadt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

João Prudêncio Neto (@joaoprudencioneto) által megosztott bejegyzés

Az édesapa vigasztalta fiát, de ettől csak erősebbek lettek az érzelmek. A kislány iránti szeretetük teljesen látható volt.

Neto a fénykép leírásában elmagyarázta, hogy David születése után azt mondták nem lehet többé gyereke. Ettől függetlenül bízott benne, hogy egy csodának köszönhetően mégis lehet. Türelmes várakozás után felesége, Caroline Prudencio végül ismét babát várt.

Hirdetés

Az apa nagyon hálás csak remélni tudja, hogy másokat is ösztönözni fogja a történetük, hogy bármikor megtörténhet egy csoda. Az édesapa azt írta: “Giovanna születése nemcsak a mi családunk számára áldás, hanem mindazok számára is, akik arról álmodnak, hogy egy nap megtapasztalják azt a csodát, amelyre csak Jézus képes”.

A család több éven keresztül reménykedett, hogy csoda fog történni, és Neto ismét apuka lehet.

AZ ONLINE REAKCIÓ

Több ember is gratulált az újdonsült szülőknek a bejegyzéshez írva. Sokan azt is írták, hogy végre rájuk talált a boldogság. Az egyik személy azt írta: “Mi lehetne ennél szebb? Hogy ennyire vágytak egy testvérre, és hogy ennyire szeretik a kistestvért. Az élet gyönyörű.”

Mások abban reménykedtek, hogy a megfelelő időben ők is megtapasztalják. Egyikük azt írta: “Boldog és hosszú életet kívánok neked és a családodnak. Köszönöm, hogy megosztottátok ezt a drága pillanatot”.

Az ilyen történetek segítenek az embereknek a legrosszabb helyzeten is túljutni. Reményt adnak, hogy az életben bármikor megtörténhet egy csoda.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin