A férfi talál egy rejtett ajtót az otthonában, miután kinyitotta hatalmas felfedezést tesz


0
Hirdetés

Egy férfi talál a házban egy rejtett ajtót, ami titkos szobákba, alagutakba vezetett. Az interneten az emberek kíváncsiak voltak az épület titokzatos történetére.

A 23 éves Freddy Goodall, aki az angliai Sussexből származik, szerencsés, hogy egy olyan otthonban élhet, amely tele van történelemmel. Nemrég elkezdett kis történeteket megosztani arról, amit az otthona felfedezése alatt talált. A háza 500 éves, és számos rejtett tulajdonsággal rendelkezik.

Goodall talált egy rejtett ajtót az otthonában, mikor benézett a bedeszkázott fal mögé. Teljesen ledöbbent attól, amit látott. Egy kis videofelvételen mutatta meg az embereknek a poros és kísérteties átjárókat.

A REJTETT AJTÓ MEGTALÁLÁSA

A férfi szerint az alagutakat a cselédek használták, akik az 1800-as években éltek ott. A videójához csatolt egy régebbi képet is, ahol megmutassa az embereknek, hogy hogyan nézett ki a ház évszázadokkal ezelőtt.

Hirdetés

Goodall az egyik képen meglátott egy ajtónyílást a könyvtárában, ekkor megpróbálta megtalálni a szobában. Az ajtónyílás egy könyvespolc mögött volt elrejtve. Majd következőképpen nyilatkozott: “Végül az egyik könyv mögött találtam egy lyukat, amely a rejtett szobába nézett”.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Freddy Goodall (@freddygoodall) által megosztott bejegyzés

TALÁLT EGY RÉGI SZÉFET

A videóban Goodall eltakarította a könyvespolcot, és lecsavarozott egy falapot. Miután elindult, hogy felfedezze a sötét szobát, elmondta az embereknek, hogy a szoba hatalmas volt. A törmelékek között pedig volt egy darázsfészek is.

A videosorozatában amit készített, további lépcsőházakat és egy régi kazánt fedezett fel. A legizgalmasabb pillanata viszont akkor volt, amikor egy széfet talált.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Freddy Goodall (@freddygoodall) által megosztott bejegyzés

Hirdetés

A TÖRTÉNELEM FELTÁRÁSA

Goodall barátjával próbálta kinyitni a széfet, ami csak akkor sikerült feltörni, miután kivitték az udvarra. A széfben a férfi levelek és könyveket talált, amik az 1800-as évekből származnak .

Goodall úgy nyilatkozott, hogy nagyon izgatott volt amikor új dolgokra bukkan, abban a házban ahol már régóta él. Az embereknek elmondta, hogy a szobákat úgy hagyta, ahogy voltak, hogy megőrizze őket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Freddy Goodall (@freddygoodall) által megosztott bejegyzés

ONLINE REAKCIÓ

Az emberek nagyon kíváncsiak voltak a titkos alagutak felfedezésére. Többet akartak tudni, és elméleteket is felállítottak. Egy személy úgy vélte, hogy a rejtett folyosók valószínűleg a javítások elvégzéséhez szükséges hozzáférési csatornák voltak.

Az interneten az egyik személy félt volna egyedül felfedezni az alagutakat, és mondta: “Azonnal hívtam volna a rendőröket a saját házamhoz”.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin