A férfi meglát egy rá hasonlító fickót a tévében; majd kiderül, hogy valójában a bátyja az


0
Hirdetés

Legyen szó akár a hírekről, filmekről vagy sorozatokról, mikor leülünk tévét nézni, nem az a szándékunk, hogy életünket megváltoztató élmény érjen minket – ugyanakkor pont ez történt Randy Waites-el. A kérdés az, hogy mit tett ezután?

Az ötvenöt éves, kaliforniai Lodiból származó Randy soha nem ismerte az apját. Még azt sem tudta, hogy nézett ki, és egy nehéz sorsú, egyedülálló anya nevelte fel.

Bár Randyt bántotta, hogy az apja nem volt élete része, végül elengedte a dolgot. Arról azonban fogalma sem volt, hogy milyen más ismeretlen rokonok várnak rá.

 

Hirdetés

ÉLETET MEGVÁLTOZTATÓ MÁSODPERCEK

2021 decemberében Randy ártatlanul nézte a tévét, mikor egy mindössze másodpercekig tartó klipben egy turistát kérdezgettek a Tahoe-tónál.

Ennek az idegennek, az 54 éves dél-kaliforniai Edward Waitesnek ugyanaz volt a vezetékneve, és hasonlított is Randyre. Ezek az információk felkeltették Randy kíváncsiságát, és arra gondolt, hogy ez az idegen az ő lehetséges családtagja lehet.

A NYOMOZÓI MUNKA

Hirdetés

Lánya, Cambria Waites szerint is volt hasonlóság apja és a televízióban látott férfi között. Kifejtette:

“Azt mondtam: “Ugyanúgy hunyorog, mint te – fogadok, hogy rokonok vagytok.” Mondtam neki, hogy megnézem a neten, mit tudok kideríteni Edward Waitesről.”

Így hát elkezdte a kutatást, és végül megtudta, hogy ez a képernyőn látott férfi valójában a nagybátyja. Más szóval Randy rég elveszett bátyja, akit az apjuk nevelt fel.

HAZATÉRÉS

Mikor a két férfi végre személyesen is találkozott, hatalmas ölelést egymásnak, hangsúlyozva, hogy hihetetlen érzés ez az egész. Edward azt mondta:

“Ez egy hihetetlen élmény. Az egész dolog szürreális, nem csak a bátyám, hanem egy olyan család, amiről nem is tudtam, létezik. Ez szavakkal kifejezhetetlen.”

A két testvér azonnal egymásra talált, és nem csak az apjukon osztoztak, de sok közös érdeklődési körökön és hobbikon, mint például a Harley-Davidson motorok és a horgászat.

ÜNNEPLÉS

Nellie Summers, Randy féltestvére egy Facebook-bejegyzést osztott meg, ami egy közös fotót tartalmazott a két testvérről. A szívmelengető hírt ismerőseinek jelentette be, a következőket írva:

“💙💙A bátyám Randy Waites -55- (jobbra) először találkozott a testvérével Edward Waites-al-55- 🥰, miután Randy meglátta Edwardot a hírekben!!!💙💙💙 Isten olyan jó 🙏🙏🙏🙏”.

A poszt számos reakciót vonzott, a szívektől a döbbent arcú emojikig, és többen kommentelték, hogy milyen csodálatos, hogy a két testvér összejött.

HOGYAN TOVÁBB?

Miután először találkoztak egymással, Edward kijelentette, hogy a következő néhány napot a testvérével szeretné tölteni, hogy megoszthassák egymással történeteiket. Azt mondta:

“Csak szeretném betölteni az összes hiányosságot, ami az ő életében volt, és a hiányosságokat, amik az én életemben voltak, vagyis azt az űrt, ami mindkettőnkben van”.

Miután fél életen át távol álltak egymástól, biztosak vagyunk, hogy ez a két ember sok történetet tud majd elmesélni egymásnak, és még sok szép pillanaton tudnak majd osztozkodni a jövőben.

 

A HAT TESTVÉR

Mint azt sokan tudjuk, a testvérek néha rémálomszerűek lehetnek, mégis teljesebbé teszik az életünket, és ott lesznek mellettünk, bármi történjék is – egy adag szeretet, ami Randy életében most már ott van.

Steve Taylor azonban sokkal többet kapott egy maréknál. Azután, hogy felfedezte, hogy a hat rég elveszett testvére közül öt egy utcányira nőtt fel tőle.

Steve szülőanyja azért mondott le róla, mert nem tudott megfelelően gondoskodni róla. Amikor idősebb lett, csak azért kereste meg biológiai családját, mert olyan orvosi információkra volt szüksége, amelyek segíthetnek a gyermeke állapotán.

Megtudta, hogy a szülőanyja elhunyt. Taylor emellett azt is megtudta, hogy a nő abban a városban élt, ahol gyermekkora óta lakott. Bár az édesanyjával már nem tudott találkozni, találkozott a biológiai testvéreivel.

Mivel egyáltalán nem ismerte őket, akár a helyi középiskolában is összefuthatott volna velük, és észre sem vette volna. Most mind Randy, mind Taylor olyan emberekre talált, akik feltétel nélkül szeretik – és valószínűleg örökre bosszantják őket.

 

via: amomama.com

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin