A csecsemőt, akit örökbe fogadtak sok év keresés után ismét találkozik a biológiai szüleivel


0
Hirdetés

Samantha Thomasnak gyönyörű gyermekkora volt, tele minden feltétel nélküli szeretettel. Ennek ellenére a lelkileg nagyon szomorú volt a biológiai szüleiért, akik örökbe adták őt.

Eddie Rivera mindössze 19 éves volt, volt felesége, Valerie Rivera pedig mindössze 20 éves, amikor meghozták életük legnehezebb döntését. A szülők nem tudtak gondoskodni a gyermekükről, így fájdalmas szívvel örökbe adták.

Miután már elég idős volt Samantha Thomas, ekkor árulták el a nevelő szülei, Richard és Leigh Powell az igazságot.

A fiatal nő hatalmas karriert épített fel magának, a férjével egybe is költöztek és lett gyerekük is. Sajnos bármennyire is kitartó személy Samantha, a fő célját nem tudta elérni, azt hogy megtalálja a biológiai szüleit.

Hirdetés

EGY HIRTELEN SZIKRA

Bár továbblépett és abbahagyta a keresést szülei után, de ez az érzés sosem hagyta nyugodni. 26 évesen újból elszánt volt, hogy megkeresse biológiai szüleit, amikor megtudta, hogy egy takarót, egy képet és egy levelet hagytak neki az örökbefogadási ügynökségnél. Samantha szomorúan elmondta:

“Megtudtam, hogy ezeket az elmúlt néhány hónapban megsemmisítették. Összetörtem, megbántódtam és nagyon dühös voltam”.

A nő kérvényezte, hogy megkaphassa eredeti születési anyakönyvi kivonatát. A bíró egy ilyen dokumentumot nem feltétlen ad ki gyorsan, azonban mikor a lány megkapta a kivonatot, meglátta szülőanyja nevét: Valerie Lopez.

EGY TALÁLKOZÁS AZ IDŐK VÉGEZETÉIG

A szülőanyjával email-ben tudta felvenni a kapcsolat, és az édesanyja napokon belül válaszolt is. Az email részben így szólt: “Kérlek, tudd, hogy a döntés, amit 1990. január 5-én, 19 évesen hoztam, életem legnagyobb hibája volt.”

Hirdetés

2017-ben találkoztak először személyen, és mindketten sírva fakadtak, amikor meglátták egymást. Valerie aggódott, hogy lánya haragszik rájuk a történtek után, azonban a lány sem Valerie-re, sem Eddie-re nem neheztelt.

TALÁLKOZÁS AZ APÁVAL

A fiatal nő megtudta, szülei a születése után szétmentek, majd kis idő múlva újra összejöttek. Aztán néhány évvel azelőtt váltak el, hogy ő rájuk talált volna.

Az édesapjával az első találkozás pillanata érzelmekkel teli volt, azonban kezdődő kapcsolatuk eleinte rázós volt, de később szoros kötelék alakult ki közöttük.

RÉG ELVESZETT TESTVÉREK

Thomas megtudta, hogy még három testvére is született évekkel később az ő születése után. Az idősebbik testvér elmondta: “Három testvérem van, ez egyszerűen csodálatos, imádom.”

A család amióta ismét egymásra talált, próbálnak minél több időt együtt tölteni. Thomas nagyon hálás, hogy sosem hagyta abba a keresést a biológiai szülei után.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin