A család elviszi a vak nagymamát az óceánhoz először az életében, és a reakciója szinte mindenki szemébe könnyeket varázsol


0
Hirdetés

Az idős hölgy bár nem látott, de érzékeit átvette a meleg napsütés és az óceán megnyugtató érintése. Miközben körbevették a családtagjai, érezte feltétel nélküli szeretetüket.

Az Instagram-on egy megható videót osztottak meg, amin egy család elviszi a nagymamájukat a tengerhez. Kerekes székkel vitték egész a partig, majd amikor odaértek segítettek neki felállni és besétálni az óceánba. Ezután a nagymama rögtön érezte a frissítő vizet a lábán.

Nem sokkal később pedig két családtagja segített leülni a vízbe. Amikor a nagymama kissé hátradőlt, és boldognak tűnt, gyengéden vizet öntöttek a hajára.

EGY NAP A NAPON

Az idős hölgy azt hitte, hogy már soha nem mehet el a tengerhez, de családjának szeretete segített benne. Részben így szólt: “Ha szeretet van, bármi lehetséges.”

Hirdetés

Az Instagram-on a videofelvétel vírusként terjedt, és rengeteg komment gyűlt össze rá, amelyből alig találni negatív jellegűt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Good News Movement (@goodnews_movement) által megosztott bejegyzés

AZ INTERNET SZÍVE

A világon sok ember egyetért azzal, hogy a szeretet egy hatalmas erő amit Jeannette John is elmondott. Az interneten egy másik személy úgy fogalmazta meg:

“Így néz ki és ilyen érzés a szerelem. ❤️”

Hirdetés

KiKi Miller elmondta, hogy nagyon meghatotta és elsírta magát, amikor a rokonok tengervizet öntöttek a nagymama fejére.

Sasha elmondása szerint, igen is fontos, hogy a kereszszékkel közlekedő emberek is eltudjanak jutni a tengerparthoz. Sok embert felbuzdított a történet, hogy elvigyék édesanyjukat és nagyszüleiket a tengerparthoz, mint például Regina-t.

EGY UTOLSÓ KÍVÁNSÁG

Mindig szívmelengető látni, amikor egy család gondoskodik az idős hozzátartozóikról.

Mindig szívet melengető látni, amikor egy család gondoskodik idős hozzátartozóiról és gondoskodik róluk. 2014-ben egy @ecost nevű felhasználó Reddit-en osztotta meg a nagymamájáról a képet, amikor ő is elvitte a tengerpartra.

“A nagymamám még utoljára látni akarta az óceánt, mielőtt bejelentkezik a hospice-ba. Az arca mindent elmond.”

Az idős hölgy nagyon élvezte a pillanatot, a képen látható reakciója is pont ezt tükrözi vissza Nevetett és élvezte a napsütést. A posztoló még azt is hozzátette, hogy a nagymamája továbbra is örül az élet apró dolgainak, és ezt az életszemléletet mindannyiunknak meg kellene fontolnunk.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin