A bolt alkalmazottja késlelteti feladatait, hogy segítsen egy idős embernek cipőt próbálni


0
Hirdetés

Egy elfoglalt Walmart-alkalmazott észrevett egy idős férfit, akinek segítségre volt szüksége az üzletben. A nő nem habozott, hogy késleltesse saját munkarendjét azért, hogy segítsen a férfinak, amíg az meg nem találja, amit keres.

Mikor egy nő 2017-ben az édesanyjával és a nagymamájával vásárolni ment, nem számított arra, hogy olyasmit fog látni, amitől megolvad a szíve.. Egy olyan világban, ami tele van gyűlölettel és erőszakkal, tanúja volt az emberség és törődés egy gyönyörű pillanatának.

Mandy Sue Prince végignézte egy idős úr és a Walmart alkalmazottja közötti találkozást, amitől kirázta a hideg. A munkás ott hagyta feladatait, és mindent megtett, hogy segítsen az idős vásárlónak megtalálni a megfelelő pár cipőt.

 

Hirdetés

MEGKÖSZÖNTE NEKI A KEDVESSÉGET

Ráadásul az alkalmazott a földön ült, és így segített a férfinak, miközben különböző párokat próbáltak fel. Addig ott maradt vele, amíg meg nem találták a számára tökéletes méretet. Prince megtapsolta az alkalmazottat, majd odament hozzá.

Megköszönte neki a kedvességét, és hozzátette: “Ez azt bizonyítja, hogy néhány embernek van szeretet és együttérzés a szívében!”!! Prince fényképet is kért a hölgyről, de a nevét nem tudta meg.

A SEGÍTŐKÉSZ ALKALMAZOTT FELKUTATÁSA

Prince megosztotta a különleges pillanatot az interneten, és megkérdezte a felhasználókat, hogy felismerik-e a figyelmes alkalmazottat. Gyorsan azonosították a segítőkész Carrie Clarkot. A netezők ódákat zengtek róla, és azt mondták, hogy mindig kedvesség sugárzott belőle.

Hirdetés

Az egyik felhasználó ezt írta:

“Egyáltalán nem vagyok meglepve ezen. Carrie Clark csodálatos ember. Még a hátproblémái ellenére is leült oda. Egyszerűen imádom a szívedet, Carrie. Mindig magad elé helyezel valakit”

 

A VILÁGNAK OLYAN EMBEREKRE VAN SZÜKSÉGE, MINT Ő

Egy másik felhasználó hozzátette: “Ó, hiszen Ő Carrie. Micsoda fantasztikus tisztelgés, megérdelmi! Ő egy nagyszerű ember.” Az online közösség jelezte, hogy a világnak több olyan emberre van szüksége, mint Carrie Clark.

Az egyik kommentelő szerint a vásárlók gyakran negatívan, lekezelően beszélnek az olyan áruházak alkalmazottjaival és -ról, mint pl. a Walmart. Rámutattak, hogy a személyzet többször is örömmel túlteljesítette a kötelességét.

 

EGY MÁSIK ÖNZETLEN ALKALMAZOTT

Az önzetlenség egy hasonló tettén “csíptek el”, egy másik alkalmazottat, a Georgia állam béli Douglas megyében, aki cipőjét adta oda egy hajléktalan férfinak. Myrna Kines szemtanúja volt a kedvességnek, és megosztotta a történetet, ami gyorsan vírusként terjedt a neten.

Sokan megtapsolták az alkalmazottat, Phil Powellt a nagylelkűségéért, és megköszönték neki a gondoskodó és kedves tettet. A férfi zokniban tért vissza a munkahelyére, és örömmel segített, ahol csak tudott.

 

Powell és Clarke is sokaknak visszaadta az emberiségbe vetett hitét. Úgy gondoskodtak idegenekről, hogy nem vártak cserébe semmit, ők azok a mindennapi hősök, akik jobb hellyé teszik a világot.

 

via: amomama.com

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin