A biztonsági kamera rögzítette, amint a szomszéd kisfiú belopódzik egy garázsba, de amit ezután tett, arra nem voltak felkészülve


0
Hirdetés

A világon rengeteg ember meghatódott egy videón, amelyen a kisfiú átmegy a szomszéd garázsba, hogy megölelje a kutyájukat. A videó később vírusként elterjedt az interneten.

A kisfiú szüleivel a louisianai Pierre Part nevű városban élt. A kisfiút Josh Breaux-nak hívták, és volt egy kutyája.

A család kutyáját Bella-nak hívták, és már két éves kora óta a fiúval élt. A kisfiú nagyon megszerette a kutyáját, azonban később elvesztette legjobb társát.

A VIGASZ MEGTALÁLÁSA

Hamarosan vigaszt talált a szomszéd kutyájában, Duchessben. A kisfiú egy ideig csak figyelte a kutyát, majd játszott vele, később mikor azt hitte senki nem figyeli, gyors átszaladt, hogy megölelje a kutyát.

Hirdetés

Azonban azt nem sejtette, hogy a szívmelengető pillanatról videó is készült, amit a szomszéd kamerája rögzített. Amikor a ház tulajdonosa Hollie Mallet nézegette a felvételeket rábukkant a legcukibb pillanatra, amitől azonnal elérzékenyült.

A VIDEOFELVÉTEL

Mallet és férje 2016-ban úgy döntött, hogy megosztja Facebook-on a felvételeket, hogy kiderítsék ki is lehet a titokzatos kisfiú.

A videofelvételen a kisfiú a szomszéd garázsa előtt biciklizett, de amikor meglátta a kutyát rögtön megállt. Miután megállt,  gyors odafutott a kutyához, hogy megölelje.

A kutyus nagyon lelkes volt, amikor meglátta, hogy a kisfiú fut felé. A ölelkezés utána kisfiú elbúcsúzott a kutyustól és gyors visszasietett a biciklihez és eltekert. Mallet a bejegyzéshez azt írta: “Tudja valaki, ki ez az édes kisfiú? Néha-néha, amikor biciklizik, gyorsan odajön, és szeretgetni kezdi a kutyámat, azonban mindig gyorsan távozik”.

Hirdetés

Azonban Mallet megértette, hogy a kisfiú azért távozhat gyorsan mert fél, hogy behatolt más garázsába. Tudatni akarta a kisfiúval, hogy bármikor átmehet játszani kutyával, mivel kedvelte őt és szüksége volt a figyelemre.

AZ EMBEREK VÉLEMÉNYE

Az interneten megosztott videóra több ember is felfigyelt és csodálkoztak a kisfiú tettén. A videóra több mint kétmillió megtekintést gyűlt össze. Majd egy személy a videóhoz azt írta: “Ez annyira édes. Fogadok, ha tudná, hogy még egy kicsit maradhat, annyira boldog lenne”.

Egy másik személy azt írta, hogy jó érzés látni egy kis kedvességeket a negatívumokkal teli világban. Egy másik személy pedig megdicsérte a szülőket, hogy jól nevelték a kisfiút.

AZ ANYA ÉRTESÜLT FIA CSELEKEDETÉRŐL

A sok megosztásnak köszönhetően a videó eljutott az édesanyához is, akit Ginger Clement Breaux-nek hívtak. Az édesanya megdöbbenten értesült a fia cselekedetéről, és hozzászólásban megerősítette, hogy a videón valójában az ő fia szerepel.

Azonban az anyuka annak nem örült, hogy a kisfia mások ingatlanjaiba lopakodik, még ha jogos okból is teszi. Elmagyarázta az embereknek, hogy nemrég elvesztették saját kutyájukat, és még nem készültek fel arra, hogy pótolják.

Az anyuka arra a döntésre jutott, hogy vesznek egy fekete labradort, Drake-et. A kisfiú az ajándéknak köszönhetően a legboldogabb gyerek volt a környéken.

Ginger kissé feldúlt volt a fia szökése miatt, azonban örült, hogy sikerült fia arcára mosolyt csalnia.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin