A apósom barátnője tönkreteszi az esküvőt, mikor elsétál az oltár előtt


0
Hirdetés

A világon minden pár szeretné különlegesnek érezni magát az esküvője napján, amikor ők állnak a középpontba. A menyasszony csalódottan távozott, amikor valaki teljesen félbeszakított a vőlegénye oltárhoz menetelét.

Sok ember számára fontos az esküvői szertartás, mivel a szerelmüket így tudják megpecsételni, az eskü, hogy jóban-rosszban együtt maradnak. Azonban mindenkinek más az elképzelése az álomesküvőről.

A világon vannak olyan párok, akik extravagáns esküvői szertartást szeretnének, míg másik inkább kisebb és meghittebbet. Azonban ettől függetlenül egyetlen pár sem szeretné, ha a nagy napon elrontanák a hangulatukat.

AZ ELLOPOTT REFLEKTORFÉNY

A menyasszony 2021-ben a Reddit felületen megosztott egy rövid videót, amelyben egy nő az oltárhoz sétálva megzavarta vőlegénye belépőjét az esküvői szertartáson. A videóhoz a következő leírást írta: “Apósom barátnője tönkretette a szertartásunkat azzal, hogy a férjem előtt sétált el az oltártól… aztán egész hétvégén nem vett rólunk tudomást.”

Hirdetés

A felvételen a nő egy padlóig érő, krémszínű ruhát viselt. A vőlegény dühös volt, azonban a szemén látszódott, hogy nem volt meglepődve.

A VÍRUSKÉNT TERJEDŐ VIDEÓ

A vőlegény még káromkodott is, amikor kikerülte a hölgyet. Nagyon feldühítette, hogy ellenkező irányba közlekedik. A videó amit később megosztottak az interneten vírusként terjedt el, és több mint 10 000 reakciót és több mint 900 kommentet gyűjt össze rá.

Az interneten az emberek többsége kiállt az ifjú házaspár mellett, és teljesen ledöbbentette őket, ahogyan az após barátnője viselkedett.

Hirdetés

ONLINE REAKCIÓ

Egy személy a következőt írta: “Hű, ez a szabadban van, így nyilvánvalóan elsétálhatott volna a végéig, ahelyett, hogy egyenesen lefelé ment volna, ahonnan jöttek. Jelenetet akart rendezni. Milyen aljas.”

Egy másik személy pedig próbálta nyugtatni a házaspárt, hogy ez nevetséges és néhány év múlva majd nevetni fognak rajta. Továbbá még azt is elmondták: “Nyilvánvalóan mindenki egyetértett ott azzal, hogy ez mennyire furcsa volt.”

Egy harmadik személy pedig azt mondta, hogy a nő így csak saját magának okozott kínos pillanatot, és ne hagyják, hogy ez elrontsa a nagy napjukat. A következőkkel folytatták: “Az ilyen emberek a reflektorfényt akarják, nem számít, mennyire gusztustalan”.

EGY ÁTÉLHETŐ FORGATÓKÖNYV

Egy másik személynek a saját esküvője jutott eszébe, amikor az emberek madáreleséggel dobálták meg őt és a férjét, amikor az oltárhoz léptek. Tehát teljesen együtt érzett a párral, majd folytatta: “A nagynéném elénk állt, és lassan, elzárva a folyosót, végigsétált a folyosón, és nem akart félreállni az útból. Vannak emberek, akiknek egyszerűen a figyelem középpontjában kell lenniük.”

Azonban voltak, olyan emberek akik az após barátnője mellett szólaltak fel. Az egyik személy az interneten elmondta, hogy szerinte a vendégek nem is tudták, hogy elkezdődött a szertartás.

A TÖRTÉNET MÁSIK OLDALA

A videofelvételen pontosan látszódik, hogy a vendégek nem ülnek le és beszélgetnek egymással, miközben a vőlegény elsétál az oltárhoz. Továbbá azt is kijelentették: “Nekem úgy tűnik, mintha a szertartás hirtelen kezdődött volna, és ő megpróbált visszasietni a helyére”.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin