A 94 éves nagypapa agyvérzést kap, de az unokáinak hála elképesztő módon épül fel


0
Hirdetés

A két testvér legjobb barátja a dédapjuk volt. Ez a kapcsolat segített az idős férfinak, hogy erős maradjon és felépüljön a stroke-ból.

A nagyszülők nagyon szeretik az unokáikat. A gyerekek, akik a nagyszüleikkel együtt nőnek fel, általában kevésbé szenvednek érzelmileg, mivel rengeteg törődést kapnak. A történet elolvasása után, eszedbe fog jutni a gyermekkorod, és a nagyszülők és dédszülők iránti szereteted.

A HIHETETLEN HÁRMAS

Mera és Bowen szerencsés volt, mivel dédszüleik körében nőhettek fel. Nagyon erős kapcsolatuk volt a dédapjukkal. A család egyik tagja a Good Morning Americának következőképpen nyilatkozott:

“Ők tényleg a legjobb barátok… Imádnak együtt kertészkedni, együtt hintázni és együtt énekelni.”

Hirdetés

A dédnagyapa, olyan kapcsolatot ápolt dédunokáival, hogy az mindenkit meglepett.

EGY SZERETŐ DÉDNAGYAPA

A dédnagyapa már kiskoruktól kezdve imádta a dédunokáit, de felbecsülhetetlen érzés, amikor lássa őket felnőni. A család tagjai megtanulták megbecsülni azt, ami most van.

A dédnagyapa volt a család vezére, odafigyelt az egészségére, még a 90-es éveiben is járt edzőterembe.

Hirdetés

EGÉSZSÉGÜGYI GONDOK

Sajnos 2021 őszén az idős férfi agyvérzést kapott. Ekkor kezdett minden rosszra fordulni, demenciát is felfedeztek nála, amivel képtelen volt felidézni dolgokat és döntéseket hozni.

A család egyik tagja elmondta, hogy a gyerekeknek azért meséltek dédnagyapjuk állapotáról, mivel szoros kapcsolat volt közöttük. Azonban a család később rájött, hogy felesleges volt aggódniuk, mivel Mera és Bowen továbbra is élvezték dédnagyapjuk társaságát.

LENYŰGÖZŐ FELÉPÜLÉS

A család tagjai elmondták, hogy a dédnagyapa csak arra koncentrál, hogy erősítse a kapcsolatát a dédunokákkal. Az egyik családtag következőképpen nyilatkozott:

“Miután minél többször láthatta őket, olyan volt, mintha fejlődött volna. Azt hiszem, ez valahogyan előtérbe helyezte a tudatában azt, hogy miért kell küzdenie, és jelen kell lennie.”

A dédunokáknak köszönhetően felgyógyult az idős férfi a stroke-ból. A család tagjai megtanulták értékelni azt, amijük most van.

A világon a legjobb érzés az, amikor a család közelében vagy. Az idős férfi egyenlőre ismeri a családját, és mindent tud róluk, és azt is tudja, hogy szereti őket, és ők is szeretik őt. Kétségtelen, hogy a szeretteiddel körülvéve lenni az egyik legszebb érzés a világon.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin