A 92 éves férfit kirúgják egy bankból, a rendőr kézen fogja és visszahozza őt


0
Hirdetés

Amikor egy idősebb férfit elutasítottak a bankban, nem tudta mit kezdjen a helyzettel. Később összefutott egy rendőrrel, amit viszont a rendőr tett arra senki nem számított.

Mindennap egy kis kedvesség jobbá teheti az emberek életét, és soha nem tudhatjuk, hogy valaki min ment keresztül, hogy oda jutott ahol van. Ha szeretteidtől kapod a segítséget az nem ugyan az mintha egy idegentől. Az ezzel járó érzések leírhatatlanok.

KÜLÖNÖS TALÁLKOZÁS

2017-ben az egyik nap Robert Josett, a montebellói rendőr éppen szolgálatban volt, amikor egy idős férfival találkozott. A rendőr aggódott az idős férfiért, és megkérte mesélje el a történetét. A rendőr az idős férfival folytatott beszélgetés után rájött miért olyan feszült.

A pénztárosok nem voltak hajlandóak odaadni neki a pénzét és még ki is küldték a bankból. Az idős férfinak lejárt a személyi igazolványa és a szabályzat szerint így nem veheti fel a pénzét.

Hirdetés

A KEDVES TISZT

Az idős férfit nagyon megviselte ami a bankban történt, de a rendőr próbálta megvigasztalni. A banki tisztviselők kihívták a rendőrséget, hogy megoldják a helyzetet, de Josett tudta, hogy mit kell tennie.

A jószívű rendőr elvitte az idős férfit a gépjármű-nyilvántartó hivatalba. Josett segítségének köszönhetően a gépjármű-nyilvántartás dolgozói gyorsan megújították az idős férfi személyi igazolványát.

A MEGFELELŐ OKOK MIATT VÍRUSKÉNT TERJEDNI

A rendőr visszakísérte az idős férfit a bankba, hogy feltudja venni a pénzét. Miután megkérdezték Josett-től miért fáradozott ennyit, hogy az idős férfinak segítsen, a következőképpen nyilatkozott:

Hirdetés

“Elég könnyű döntés volt, nem kellett sokat gondolkodni. Egyszerűen csak eszembe jutott, hogy segítenem kell az idős férfinak és még az őrmester is támogatott.”

A Montebello Rendőrség 2017 szeptemberében fényképet osztott meg a Facebook-on, amelyen Josett egy idős férfit vezeti a DMV irodába.

KÖSZÖNÖM, JOSETT BIZTOS ÚR

A bejegyzés nagyon gyorsan terjedt az interneten, 277 000 reakciót, 25 000 kommentet és 88 000 megosztást gyűjtött össze. Az emberek megdicsérték Josett rendőrtisztet a kedves gesztusáért. Az egyik felhasználó azt írta:

“Védelem és szolgálat és megmutatta mi az együttérzés.”

EGY BAJBA JUTOTT EMBEREN SEGÍTVE

Kétségtelen, hogy Josett rendőrtiszt mindent megtett, hogy segítsen az idős embernek, és örülünk, hogy időben orvosolta a helyzetet. Azonban még sok más jószívű rendőr létezik a világon, akik a kötelességükön túl, segíteni szeretnének az idős embereknek.

Josett rendőr egy jószívű ember, aki segíteni akar másoknak és neki köszönhetjük, hogy visszaadja az emberiségbe vetett hitünket.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin