A 31 éves nő gyanakodni kezdett a családjára, ezért csinált egy DNS tesztet és meglepő eredmény született


0
Hirdetés

Egy nő úgy döntött, hogy kíváncsiságból elvégez egy DNS-tesztet. Nem számított arra, hogy az eredményekben semmi szokatlant nem talál, de rájött, hogy a születési története más.

Szeptemberben a 31 éves Amanda Stacy megosztotta történetét a világgal. A nő mindig is ki akarta próbálni az Ancestry DNS-tesztjeit, és miután kipróbálta, megosztotta a tapasztalatait az interneten.

A nő TikTok-on @stacysinterlude7 néven megosztott egy videót, amiben bemutassa a DNS-teszt eredményeit. A videóban volt egy felirat, ami a következő volt: “Végül úgy döntöttem, hogy megcsinálom, csak hogy lássam, találok-e véletlenszerű családtagokat”.

A MEGLEPŐ FELFEDEZÉS

A videó folytatásában egy érdekes dolgot fedezett fel. Ismerős nevet nem talált az eredményben, de volt egy ismeretlen személy, akivel 50%-ban egyezett. Ezek után rákérdezett a szüleinél, akik elmondták neki az igazságot, hogy örökbe fogadták.

Hirdetés

A videóban a nő következőképpen nyilatkozott: “Azt mondták, hogy újszülött koromban fogadtak örökbe, most 31 éves vagyok, és az 50%-os egyezés a biológiai édesanyám.”

Az embereknek az interneten azt is elmondta, hogy találkozott a biológiai szüleivel.

@stacysinterlude7 When @Ancestry ♬ original sound – Sarah Cothran

NEM VOLT DÜHÖS

Az emberek tudni akarták, hogy mit érez a nő miután rájött az igazságra. Az egyik felhasználó azt írta: “Biztosan kell egy második rész”. Stacy teljesítette a kérést, és egy folytatásos videót adott a netezőknek. Kifejtette, hogy nem “dühös, szomorú” vagy “elárult”.

Stacy így is tett, csinált egy újabb videót, amiben kifejtette, hogy nem dühös és nem szomorú. A nő azt is elmondta, hogy mivel örökbefogadó anyjával nagyon hasonlítanak egymásra, egy percig sem gondolkozott azon, hogy nem ő a biológiai anyja.

Hirdetés
@stacysinterlude7 Reply to @whatjesssaid #greenscreen ♬ original sound – Amanda Stacy W.

MEGVIGASZTALTA ÖRÖKBEFOGADÓ SZÜLEIT

Ezek végett is volt, hogy sokkot kapott, amikor megtudta, hogy örökbe fogadták. A nő nem érzékenyült el, amikor meghallotta a hírt. Stacy azt mondta: “Úgy voltam vele, hogy származhatnék én bárki mástól?” 

Az örökbefogadó szülők nagyon aggódtak, hogy Stacy mérges lesz rájuk, ő azonban hálás volt nekik. Ők adtak neki egy szerető családot, ahol felnőhetett, és hozzájárultak ahhoz, hogy olyan ember legyen, amilyen ma.

@stacysinterlude7 Reply to @loverenique ♬ original sound – Amanda Stacy W.

AZ ONLINE REAKCIÓ

Stacy örökbefogadó szülei azért nem mondták el neki az igazságot hamarabb, mivel nem akarták, hogy ez befolyásolja a gyerekkorát. A nő örült, mivel ha fiatal korában tudja meg, nem biztos, hogy így reagált volna a hírre.

Az interneten az emberek örültek Stacy-nek és családjának. Az egyik felhasználó így fogalmazott: “A történeted fantasztikus, és örülök, hogy boldog vagy”.

Voltak akik azt mondták, nyugodtan adja ki magából a dühöt is, amit az örökbe fogadás végett érez. Stacy azonban annyit mondott, hogy most nyugodtságot érez.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin