A 100 éves dédnagymama, aki 75 év várakozás után, így örült az első kislánynak a családban


0
Hirdetés

A 100 éves asszony, akinek már öt unokája, nyolc dédunokája és hat mostoha dédunokája volt, hihetetlen élményben részesült, amikor találkozhatott családja legújabb tagjával.

A nagyszülők és az unokák között olyan egyedülálló kapcsolat van, amely semmi máshoz nem hasonlítható. Ez a kapcsolat az idő múlásával egyre mélyebbé válik, amit a szülők és más családtagok is megirigyelnek.

Az idősek saját maguk egy részét látják unokáikban, és kapcsolatuk a szeretet, a megértés és a játékosságon alapszik.

HIHETETLENÜL SZÍVSZORÍTÓ

Szívszorító fotókon örökítették meg azt a pillanatot, amikor az idős asszony először találkozott dédunokájával. Az első kislány volt a családban, aki 75 év várakozás után született.

Hirdetés

A 100 éves Gwen Smith december 21-én találkozott először a 2021. november 24-én született Maeva unokájával az angliai Kentben, Northfleetben található Dene Holm lakóotthonban lévő szobában.

A Smith család végignézte, ahogy Gwen a karjában tartotta az újszülött kislányt, miközben családjának öt generációja vette körül. Gwent annyira magával ragadta az unokája, hogy nem tudta abbahagyni a nézését.

EGY KÜLÖNLEGES ALKALOM

A Smith család elmondása szerint: “Ez egy nagyon különleges alkalom, hogy mind az öt generáció együtt volt.” Smithék megköszönték az otthon vezetőjének, hogy a világjárvány alatt lehetővé tették a látogatást.

Kiderült, hogy az idős asszony dédnagymama lett, és az újszülött kislány az ő dédunokája volt.

Hirdetés

Néhány nap múlva tölti Gwen a 101-dik életévét, és a Smith család elárulta, hogy nagyon örült és büszke volt, hogy megismerhette a család legújabb tagját.

EGY HÁBORÚS SZERELMI TÖRTÉNET

Fiatalkorában Gravesend-be költözött, táncosnő lett, és több helyi rendezvényen is fellépett.

Férjével, Ronnal 16 évesen ismerték meg egymást, aki kezdő villanyszerelő volt a Blue Circle Cement Works-nél. Sajnos a háború alatt eltávolodtak egymástól.

ÚJRA EGYÜTT

A szerelmespár a második világháború csúcsán, 1940-ben házasodott össze, miután Ron nyolc óra szabadságot kapott, miközben a Grain-szigeten állomásozott. Miután elbúcsúztak egymástól, még öt évig nem találkoztak.

Az ifjú pár végül a háború után újra összejött, és sok boldog évet töltöttek együtt. Két lányuk is született, Gloria és Sandra. A kis Maeva születéséig Sandra volt az utolsó lány, aki több mint hét évtizede született a családban.

Gwenhez hasonlóan egy másik idős asszony is szóhoz sem jutott, amikor unokája meglepte őt. Amikor kinyitotta az ajtót, és meglátta az unokáját a kezében egy kisbabával, megdermedt.

 

@ashfadden The best reaction ♥️ #surprise #TakeTheDayOffChallenge #babyfever #newbornbaby #nicu #nicubaby #nicumom #nicustrong ♬ original sound – Ashfadden

EGY MÁSIK DÉDNAGYMAMA FELBECSÜLHETETLEN REAKCIÓJA

Egy másik dédnagymama hihetetlenül szívmelengető reakcióját az unokája örökítette meg, aki aztán megosztotta a videót a TikTok-on.

Egy olyan világban, amely tele van bizonytalansággal, káosszal és zűrzavarral, a Gwenhez és a túlságosan izgatott dédnagymamához hasonló szívmelengető történetek feltöltődést adhatnak.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin