9 éves fiú könnyekben tört ki a húga esküvőjén tartott beszéde közben


0
Hirdetés

Minden vendéget meghatott a kisfiú, amikor könnyekben tört ki a testvére esküvőjén mondott beszéde alatt.

Az esküvők a legérzelmesebb ünnepségek, ahol a családok és a barátok összegyűlnek, hogy megünnepeljék két ember szerelmét. Az esküvő legmeghatóbb pillanata az, amikor a két szerelmes kimondja a boldogító igent, de ebben az esetben nem csak az volt.

A legszebb pillanat az esküvőn az volt, amikor a menyasszony kilencéves öccse beszédet mondott.

“Tudom, hogy most egy kicsit szomorúnak tűnhetek, de ezek az öröm könnyei” – mondta a kisfiú rekedtes hangon. “Katie, annyira szeretlek. Annyira boldog vagyok, hogy sógorral ajándékoztál meg”.

Hirdetés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Good News Movement (@goodnews_movement) által megosztott bejegyzés

ONLINE REAKCIÓ

A kisfiú beszéde után testvére és a vendégek tapsolni kezdtek. Mivel a beszédről videofelvétel készült nem csak azokat hatotta meg akik részt vettek az esküvőn, hanem az internet közösségét is. Egy személy a következőképpen reagált az Instagramon megosztott videóhoz:

“Többet sírok ettől, mint a terápián”.

Egy másik azt írta: “Sírok, és ez a gyönyörű klip… csak mennyi… tíz másodperc hosszú?!”. Közben az emberek csak dicsérték a kisfiút, hogy milyen szívmelengető beszédet mondott.

Hirdetés

Az Instagram egyik felhasználója azt remélte, hogy soha nem hagyja cserben a sógora a kisfiút, közben egy másik személy azt írta:

“Szánjunk mindannyian egy pillanatot arra, hogy értékeljük és imádkozzunk ennek a fiatalembernek az őszinte természetéért. Őrizze meg és fejezze ki érzéseit ilyen őszintén egész életében!”.

Úgy látszik ha esküvői beszédről van szó, akkor a fiatal férfiak a legvicesebbek, mivel korábban egy Logan nevű kisfiú olyan beszédet mondott unokatestvére esküvőjén, amin az egész terem nevetett. Tippeket adott a vőlegénynek, hogyan is tudna a menyasszony kedvébe járni.

Hasonlóképpen történt Sam-nél is, aki a testvére esküvői tanúja volt. Gyönyörű ünnepség volt, és szívből jövő beszédet tudott mondani, amely mind a 170 vendéget könnyekre fakasztotta.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin