4 éves kislány ölelést kért az idős özvegyembertől az élelmiszerboltban


0
Hirdetés

A szerelmi, és a szívfájdalomról szóló történetekben a lelki társainkat mindig romantikus szóval határozzuk meg. A kötelék mindig olyankor jön létre, amikor a legkevésbé számítanánk rá, pont egy ilyen példa rá a barátság. 

A világjárványnak köszönhetően mindenki megtapasztalta milyen érzés is a magány.

Könnyebb megértenünk, hogy milyen felszabadító érzés lehet, amikor ez a magány érzés legalább átmenetileg megszűnik. Ahhoz, hogy ez az érzés átmenetileg csökkenjen, nem is kell sok dolgot tennünk, elég egy ölelés, vagy akár egy régi baráttal kávé.

EGY SZOMORÚ ÉLET

2016-ban egy magányos idős férfi, Dan Peterson, pontosan megismerte milyen is magányosnak lenni.

Hirdetés

Keserű módon, igaza volt.

Az idős férfi súlyos depresszióval küzdött, miután felesége elhunyt. Azonban egy nap ez mind megváltozott.

EGY KIS REMÉNY

Egy nap a magányos idős férfi élelmiszerboltba indult, és ott találkozott egy kislánnyal. Norah-nak hívták. Az idős férfi még sosem találkozott korábban a kislánnyal, ő viszont egy ölelést kért a férfitól. Ezt a pillanatot, megörökítették egy fényképpel. Az idős férfi annyira meghatódott, hogy könnybe lábadt a szeme. A történet után a 4 éves kislány édesanyja, Tara Wood a következőképpen nyilatkozott:

“Így pózoltak együtt, majd úgy ölelték meg egymást, mintha rég nem látott barátok lennének”.

Hirdetés

Az magányos idős férfi és a kislány valóban igazi lelki társak lettek. A kislány anyukája megtudta, hogy az idős férfi elvesztette a feleségét, és kettőjükre úgy utalt, mint egy “fényre, ami egyszerűen megvilágította”.

ROKON LELKEK

Bár sokan azt hitték, hogy ez a barátság rövid életű lesz, azonban csak napról napra nőtt. Sok napot töltöttek együtt és minden nap megölelték egymást, ez volt a kapcsolatuk jellegzetessége. A kislány édesanyja, így emlékezett vissza:

“Ő és Norah úgy beszélgettek, mintha már régóta ismernék egymást… olyan volt, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne”.

Az édesanya elmondta, hogy az idős férfi már a családjuk része lett, és halála napjáig jó szoros kapcsolatot fognak ápolni vele. Nemcsak születésnapoknál látogatták egymást hanem heti szinten.

EGY UTOLSÓ ÖLELÉS

2020-ban mielőtt az idős férfi elhunyt, egy búcsú ölelést vett legjobb barátnőjétől. A kislány anyukája ezt a pillanatot, a férfi halála után a következőképpen fejezte ki magát:

“Ez volt az első dolog, amit tett, amikor beléptünk. Ez volt az utolsó dolog, amit akkor tett, amikor elmentünk.”

Ebben a történetben az idős férfi volt az aki elment.

A történet megtanítja nekünk, hogy bármikor és váratlanul kialakulhat olyan barátság két ember között, amelyet ápolni és tisztelni kell.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin