23 éves nő 37 gyerek anyukája, és mindannyian egy kis házban élnek


0
Hirdetés

Egy 23 éves malawi nő 37 gyermeket nevel, azonban a többségüket nem ő a biológiai anyja. Jelenleg egy házban élnek, mivel a nő megoldotta, hogy mindannyian elférjenek.

A legtöbb ember számára a gyereknevelés nem könnyű dolog. Ha két gyermek egyszerre születik, az pedig különösen nehéz, mivel kétszeres kihívást jelent.

Tusayiwe Mkhondya 37 gyermeket nevel, amit saját akaratából tesz.

@tusaiweyanaShe is amazing and she is now back in school♬ this is what you came for – speed up songs

AHOL A GYEREKEK ÉLNEK

Ennyi gyereket elhelyezni nem könnyű dolog, de Mkhondya volt elég akarata, hogy megtalálja a célhoz vezető utat. A nő nemrég megosztott egy felvételt, amely a TikTok-on vírusként terjedt el. Az emberek dicsérték őt az önzetlen életéért, amit él. A klipre több mint egymillió megtekintés gyűlt össze.

Hirdetés

A videofelvételen a nő megmutatta, hogy hol él ő és 37 gyermeke. Az első helység, amit megmutatott az a nappali volt, ahol egy kis tévé volt.

@tusaiweyanaThe award was ‘young woman of distinction’♬ Hi I’m Dory! – strawbwearyzvsp

A helység fantasztikus hangulatot sugárzott, de érezhető volt, hogy ebben a helységben csak néhány gyerek fér el.

A következő szoba amit megmutatott, hálószoba volt, ahol a gyerekek éjszakánként alszanak. Ez a szoba csak kicsivel volt nagyobb, mint a nappali. Az ágyak takaróval voltak letakarva, és volt egy kiságy és egy szék is, ahová leülhettek azok, akik nem akartak aludni.

A NŐKNEK SZÁNT SZOBA

A következő szoba amit megmutatott, úgy nézett ki, mintha nőknek szánták volna, mivel rózsaszín függönyök voltak rajta, amely meleg rózsaszín fényt adott a szobának.

Hirdetés
@tusaiweyanaCredit to our caregivers for the work they do to make all this get done 😊♬ Sugarsweet – Zach Sorgen

A szobában volt egy kis ágy, mellé pedig egy nagyméretű ágyat helyeztek, és a sarokban két kis szék és egy asztal is volt. Az egyik falon néhány tanulást segítő, oktatási táblázat volt, amelyet a gyerekeknek szántak.

@tusaiweyanaI hope one day when we starting building the hostels we will have a laundry room.♬ Motivational Background – Steeland

A videón később egy felirat jelent meg, amely Mkhondya egyik álmára utal. Reményei szerint bővülni fognak, és még több utcagyereket, árvát és elhagyott csecsemőt tudnak majd befogadni.

A LEGKISEBB SZOBA

A harmadik szoba volt a legkisebb, amit megmutatott az embereknek Mkhondya. A szobában mindössze csak két ágy volt egymással szembe, amik között alig volt tér. Volt még egy asztal, két szék és egy nagyobb monitor. Az előző szobához hasonóan itt is voltak oktató jellegű háttérképek elhelyezve.

Az utolsó szoba volt a legfelkapotabb, amelyet a nő bemutatott. Ebben volt a legnagyobb tévé és egy játékkonzol.

@tusaiweyanaHope this year we will start building hostels🙏it’s not easy but I am just hoping for the better♬ original sound – tusa

A monitor előtt rengeteg szék volt, és a gyerekek az itt eltöltött időt élvezték a legjobban. A kis szobában két közepes méretű ágy volt, és több plüssmaci, ami a lányok számára volt.

A videofelvétel leírásához fűzte Mkhondya, hogy idén elkezdik a felújítást. Bevallotta, hogy a dolgok nem könnyűek, de bízik abban, hogy jóra fordulnak.

@tusaiweyanaShort version, note: I have time for myself and I do rest ! I have support aswell !♬ الصوت الأصلي – Angel

A REGGELI RUTINJA

Nem ez az első alkalom, hogy Mkhondya felvételei vírusként terjedtek el a TikTok-on. Múlt hónapban a reggeli rutinját osztotta meg a gyerekekkel, amin sokan megdöbbentek. Számára a kelés hajnali 4-kor kezdődik. Ezután elkészíti az összes ételt mint például szendvicsek a meleg vacsora, amit a gyerekek megesznek.

@tusaiweyana Family is everything #familytime ♬ DJ Phaphane Gazo x Afro Dance – DJ Phaphane

A felvételeken Mkhondya bevallja, hogy az ő feladata, hogy ételt főzzön az öt év alatti gyerekeknek. A lefekvés a nagyobb gyerekek számára este 7 órakor kezdődik mivel ő ekkor eteti meg a kisbabákat, akik felébredtek. A nő azt mondta: “Meg kell etetnem őket, és pelenkáznom is kell őket, valamint fel kell készülnöm a munkára és a következő napra”.

@tusaiweyanaThis is how i started my monday♬ Jiggle Jiggle – Duke & Jones & Louis Theroux

AZ Ő TÖRTÉNETE

Mkhondya ápolóként kezdte az útját, miután 18 évesen hajléktalan egyedülálló anyává vált. Később nyitott egy szervezetet, aminek a neve “You Are Not Alone” (YANA) volt. Azóta is folyamatosan fogad be gyerekeket.

Júniusban 33 gyerek volt nála, de ez a szám folyamatosan nőtt, és most már 37 gyermekre vigyáz. A nő a következőt nyilatkozta: “Nem minden gyerek elhagyatott. Vannak árvák, vannak, akiknek csak egy szülőjük van, és vannak, akiknek mindkét szülőjük van, de ezek a szülők elhagyták őket”.

Az interneten az emberek megdicsérték a munkája miatt, és biztosak benne, hogy azok a gyerekek akiknek segített soha nem fogják elfelejteni az áldozatos munkáját.

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin