15 szörnyű online vásárlási hiba


0
Hirdetés

Néha a weboldalon más képet látunk, mint amit akkor, amikor kinyissuk a dobozt, amit rendeltünk.

Az emberek többsége már megtapasztalta mindezt, amikor online vásárolt. Tehát határozottan együtt érzünk az emberekkel, akik bárcsak visszakapnák a pénzüket.

1. “Rendeltem egy Rick Sanchez babát a barátomnak…”

Nem tudjuk, hogy pontosan, honnan is vették a babát, de teljesen úgy néz ki mintha a Wishről vásárolt kudarc lenne. Talán egy kis hajzselé használna, hogy Rick haját rendbe hozzák, és segítene megmenteni ezt a vásárlási katasztrófától.

2. “Rendkívüli kötött takaró … vagy mégsem!”

Hirdetés

3. Minden maximalista rémálma

4. “Egy barátom 600 dollárért vett egy Apple Watch-ot az eBay-en, végül ez jött.”

Egy klasszikus hiba, és mindenki tudja, hogy az eBay a Wish eredeti inspirációja. A vásárlónak tudnia kellett volna, hogy különbözni fog, amit rendelt és amit végül kapott. Azonban nem szabad hibáztatni a vásárlót, ezzel a vásárlási kudarccal.

5. “Az online vásárlás örömei”

6. “Rendeltem egy harisnyanadrágot Halloween-re az interneten. Nem néztem meg a méretet, és túl kicsi lett.”

Hirdetés

7. “Ez a legjobb karácsonyfa”

A világon, hogyan tehetnek ilyet egy emberrel, aki csak a család napját szerette volna különlegessé tenni. Azonban ehelyett csak átverték az interneten. Senkinek sem szabadba ilyent átélnie, főleg nem karácsonykor.

8. “Chia pet: elvárás és valóság”

9. “Nagyon hasonló”

10. “Nem tudtam abbahagyni a nevetést, amikor megérkezett a takaróm!”

A személy csak egy szép takarót szeretett volna rendelni, ehelyett “varrj magadnak” készletet kapott. Ez az egyik legborzalmasabb vásárlási kudarc, amit valaha láttam. Azonban annak viszont örülünk, hogy ilyen kudarc után is képesek voltak nevetni a takarón. Így, ha megvannak az adott készségek, akkor talán sikerül elkészíteniük a takarót.

11. “Elégedett vagyok a rendelésemmel.”

12. “Egy díszes piros ruha.”

13. “Óriás mackó”

Abban nem lehetünk biztosak, hogy ez a vásárlás kudarccal végződött. A jobb oldali medve fantasztikusan néz ki, persze más mint a képen, de így sem annyira borzalmas, mivel járhattak volna sokkal rosszabbul is. Egy összebújós családi mozizáshoz is tökéletes kellék, de a gyerekek is megőrülnek ezért a plüssmackóért.

14. “Smartwatch”

15. “Ezek a Mosolyok olyanok, mint az idegenek.”

via

Hirdetés

Tetszett? Oszd meg a barátaiddal is.

0
admin